top of page

Ervaringen van deelnemers 

Teamleider over training 'samenwerken we sterker' 

Ik heb een ontzettende boeiende en inspirerende training mogen volgen bij Tanja.  Een interessant en afwisselend programma gebracht met kennis van zaken en enthousiasme. Tanja is een toegankelijk persoon die snel contact maakt met de groep, en je uitdaagt anders te kijken naar gedrag. We zijn er als team zeker sterker uit gekomen. 

Deelnemer inspiratieworkshop 

“Wij zijn meer van de inhoud’ dacht ik van te voren. Maar de inspiratieworkshop over DISC-gedrag heeft me zoveel inzicht gegeven. En niet alleen mij; de workshop heeft als gevolg dat we binnen ons team een soort gemeenschappelijke taal hebben ontwikkeld, waardoor feedback geven (en ontvangen) een stuk gemakkelijker is geworden.

Projectleider bouwbedrijf 

Tanja heeft bij ons een training gegeven over werkdruk en werkstress. Door haar open manier van communiceren is er tijdens deze bijeenkomst heel wat boven tafel gekomen. Ze schuwt lastige onderwerpen niet, haalt zaken die onder water blijven naar boven. Met respect. 


 

 Tanja communiceert op een prettige en open manier. Ze ziet snel waar 'het wringt'en brengt dit op een duidelijke manier ter sprake. 
Geinspireerd naar huis. Veel stof tot nadenken!
Tanja heeft kennis van zaken. Ze verbindt de theorie en onze praktijk op een hele natuurlijke manier. 
bottom of page