top of page

Over mij

Tanja Geutskens 

Mijn naam is Tanja Geutskens. In 2003 ben ik begonnen met Ulteam Training, vanuit enthousiasme voor het trainersvak en de ambitie om écht iets bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen en organisaties.

Achtergrond 

Ik heb een achtergrond in het onderwijs en heb werkervaring opgedaan in verschillende organisaties als trainer, coach en manager ‘opleiding en kwaliteit.’

Ik heb me de afgelopen jaren verdiept, geschoold en ontwikkeld op het gebied van communicatie, leiderschap en teamsamenwerking.  Dit is dan ook de kern van mijn dienstverlening. Ik ben als freelance docent betrokken bij verschillende opleidingen binnen de ‘Hanzehogeschool Groningen’.

Mijn kracht en aanpak 

Mijn kracht zit in het snel inzicht krijgen hoe een organisatie en de systemen en personen daarbinnen werken. Vanuit daar kan ik snel  de krachten zien, maar ook ‘de vinger op de zeker plek’ leggen.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke en praktische benadering, eerst bewustwording en dan verandering.

Ik zorg in de trainingen of workshops altijd voor een goede balans tussen denken en doen. Geïnspireerd raken tijdens een training is mijn doel, maar een training moet meer zijn dan een eenmalig inspiratiemoment. Aandacht voor de inbedding in de dagelijkse praktijk vind ik daarom erg belangrijk. Dit vergroot de effectiviteit van de training, en ook de uitstraling binnen de rest van de organisatie.

Gedrag - en drijfveren analyse 

Ik ben TSI en Discover gecertificeerd. Dit betekent dat ik gedrag-, drijfveren- en talentanalyses kan inzetten in trainingen en trajecten.

Voor meer informatie over mij en mijn werkwijze, neem gerust contact  met mij op.

Blijf nieuwsgierig en groei
bottom of page