top of page

Opleidingsmogelijkheden belangrijker dan salaris bij Young Professionals

Ulteam Training ontwikkelt een speciaal programma voor werkende young professionals. Dit programma helpt de young professional een goede start te maken en het beste uit zichzelf te halen, in de start van zijn/haar carrière. En het helpt de werkgever het maximale uit het talent en de vaardigheden van de young professional te halen.

Er is veel onderzoek gedaan naar de zogenaamde Y-generatie. (jongeren tussen de 20-30) Als werkgever is het belangrijk te weten wat de jongere generatie van nu beweegt. Inzicht in de talenten en drijfveren van jonge talentvolle medewerkers maakt dat je als werkgever in staat bent de goede mensen aan te trekken en hen de begeleiding en ondersteuning te geven die ze nodig hebben om maximaal te presteren.

wist je bijvoorbeeld dat salaris niet de belangrijkste drijfveer is voor de young professional van vandaag? Sterker nog... het staat niet eens in de top 5.

De top 5 voor young professionals is:

1. Zelfontwikkeling

2. Zinvol werk doen

3. Omgang met collega's

4. Afwisseling

5. Balans werk - privé

Wil je meer weten over het "Take off" programma van Ulteam Training, of wil je gewoon eens sparren over de young professionals in jouw organisatie, neem gerust contact met mij op.

Tanja@ulteamtraining.nl

Recente berichten
Archief
bottom of page