top of page

Generatie Y verwacht stimulerende werkomgeving met


We hebben vaak hoge verwachtingen van nieuwe medewerkers. Ook, en misschien zelfs juist, van de Young Professional. En dat mag ook! Maar wat verwacht de generatie Y ( de jonge professional) nou eigenlijk van een (potentiele) werkgever? Werkgevers doen er goed aan om na te gaan wat de wensen en behoeftes zijn van de jongen talenten met betrekking tot hun persoonljike ontwikkeling.

En wat blijkt? Een stimulerende en prikkelende werkomgeving met een eindeloze stroom aan leer- en ontwikkelmogelijkheden.Dát is waar de generatie Y naar op zoek is.

Door hen de kans te geven zich binnen de organisatie te ontwikkelen, op de wijze die zij zelf kiezen, kun je jonge talenten aan de organisatie binden. En blijven boeien. Zo profiteren de jongeren en bedrijven zo optimaal mogelijk van elkaar.

Lees hier meer over de behoefte van generatie Y.

Ulteam Training denkt graag mee over het binden en boeien van de generatie Y in uw organisatie. Neem gerust contact met mij op.

Recente berichten
Archief
bottom of page